Erfelek Belediyesi ile Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel İş Sendikası arasında Başkanlık makamında imzalanan toplu iş sözleşmesi ile 2024 yılı için Belediyenin kadrolu işçilerine ve şirket işçilerine yüzde 58 oranında zam yapıldı.

İŞÇİLERİN REFAHI VE ÇALIŞMA KOŞULLARI ÇOK ÖNEMLİ

İmzalanan toplu iş sözleşmesinde açıklama yapan Erfelek Belediye Başkanı Mehmet Uzun; "Öncelikle yapılan sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun. Belediyemizin başarısı ve etkinliği, sizin değerli katkılarınızla mümkün olmaktadır. Sizler, ilçemizin yaşanabilirliği ve halkımıza sunulan hizmetlerin kalitesinde kilit bir rol oynuyorsunuz. Bu nedenle, sizin refahınız, motivasyonunuz ve çalışma koşullarınız benim için son derece önemlidir" dedi.

İKİ TARAF İÇİNDE HAYIRLI OLSUN

Toplu iş sözleşmesinin her iki taraf içinde hayırlı sonuçlar getirmesini temenni eden Uzun sözlerini şöyle sürdürdü; "Toplu iş sözleşmesi sürecinde, adil, dengeli ve sürdürülebilir bir anlaşma yapmak amacımızdır. Bu süreçte, her iki tarafın da çıkarlarını gözeterek, ortak bir anlayış ve uzlaşı içinde hareket etmeliyiz. Sizlerin haklarına saygı göstermek, adil ve güvenilir bir çalışma ortamını sağlamak benim öncelikli hedefimdir.Bu süreçte, şeffaf ve açık iletişimle birbirimizi anlamak ve güçlendirmek önemlidir. Hep birlikte, daha verimli bir çalışma ortamı oluşturmak, belediyemizi daha da ileriye taşımak için birlikte çalışacağımıza inanıyorum.

Siz değerli çalışanlarıma ve sendika temsilcilerimize bu süreçte gösterecekleri duyarlılık, işbirliği ve anlayış için şimdiden teşekkür eder, toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin her iki taraf için de olumlu sonuçlar getirmesini dilerim”.

Editör: Furkan Alperen Demir