SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet Berber Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Turan Bayram, SÜBİTAM Müdürü Doç. Dr. Muhittin Yılmaz, akademik ve idari personel ile misafir öğrenciler katıldı.

Programın başında, Sinop Üniversitesinin yürüttüğü Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları hakkında, öğrenciler tarafından hazırlanan bilgilendirme videosu izlendi.Misafir öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği buluşmada, Rektör Dalgın, Üniversitenin gelişim süreci ve Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları hakkında sunumlar eşliğinde öğrencilere bilgi verdi.
Rektör Dalgın, Sinop Üniversitesinde eğitim gören misafir öğrencilerle, aynı gönül coğrafyasında yaşadıklarını ifade ederek, “Sizler ülkelerinizin ve ailelerinizin bizlere emanetisiniz. Unutmayın ki her türlü sorun ve isteğinizde kapımız size ardına kadar açıktır. Bizlerin en büyük temennisi, eğitiminizi Sinop Üniversitesinde en iyi şekilde almanız, memleketinize dönüp, ülkenize ve insanlığa hizmet etmenizdir” dedi.
 
Dalgın daha sonra öğrencilerin soru, talep ve isteklerini tek tek dinleyerek, içtenlikle yanıtladı.
Program misafir öğrenciler tarafından hazırlanan müzik ve dans gösterisi ile devam etti. Öğrencilerin başarılı performansı büyük beğeni topladı.

Editör: Vitrin Haber