Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘’KOD ADI 2023 PROJESİ’’ Eğitimleri Sinop Gençlik Merkezinde gençlerin yoğun katılımıyla devam ediyor.

Proje kapsamında gençlere Mobil Uygulama Geliştirme Ağırlıklı Kodlama,  Elektronik ve Robotik Ağırlıklı Kodlama, Web Sitesi Geliştirme Ağırlıklı Kodlama, Oyun ve Animasyon Geliştirme Ağırlıklı kodlama eğitimleri veriliyor. Bu proje ile gençlerin, bilgi birikimlerini ve farkındalıklarını artırarak bilişim ve girişimcilik yönlerini güçlendirmeyi bilişim alanında güçlü bir gençlik yetiştirilmesi hedefleniyor.
27 Mayıs – 18 Haziran 2017 tarihleri arasında 2. Grup olarak gerçekleştirilen Kod Adı 2023 Projesi eğitimlerine gençler tarafından yoğun talep olması nedeniyle yaz döneminde eğitimler Sinop Gençlik Merkezinde Elektronik ve Robotik eğitimleriyle yoğun bir ilgiyle devam ediyor. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş Ülkemiz ve gençlerimiz için çok önemli olan yüzde 100 Milli yüzde 100 Yerli Kod Adı 2023 projesi eğitimlerinin Gençlik Merkezinde Sinop gençliğine verilmesinin mutluluğunu yaşadığını belirterek desteklerinden dolayı Sinop Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Sinop TUGVA temsilciliğine teşekkür eder İlerleyen dönemlerde de eğitimlere katılmak isteyen tüm gençlerimizi gençlik merkezine davet ederiz dedi.
Editör: Vitrin Haber