Geçtiğimiz Temmuz ayı başında başlayan Yaz Kur’an Kursları 11 Ağustos tarihinde sona erdi.

Yaz Kur’an Kursları bitimi dolayısıyla İncedayı Mah. Yeşil Camii’nde tören düzenlendi. Burada kurslara devam eden öğrencilerle buluşan İl Müftüsü Mustafa Düzgüney, öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu. Düzgüney; “Yaz Kur’an kurslarına devam ettiğiniz için sizlere, sizleri buralara gönderen velilerinize ve Yaz Kur’an Kurslarında görev alarak sizleri dini ilimler ile mücehhez olarak yetiştirmek için emek veren din gönüllüsü arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Değerli gençler sizler arkadaşlarınız tatillerini yapar iken, Dinimizin emirlerini öğrenerek Allah’ımızın  yüce kelâmı Kur’an-ı Kerim’i öğrenmek için tatilinizden fedakarlık yaparak camilerimize Kur’an Kurslarımıza geldiniz ve öğrendiniz. Burada öğrendiklerinizi okullar başlayınca unutmamanız için öğrendiklerinizi tekrar edin.

Sinop'ta STK'lar sabah namazında buluştu Sinop'ta STK'lar sabah namazında buluştu

Vakit buldukça camilerimize giderek hem namazlarınızı kılın hem de görevli arkadaşlarımızdan ders alın. Din Görevlilerimiz sizleri her zaman camilerimize beklemektedir. Cenab-ı hak öğrendiklerimizle güzel ameller işlemeyi nasip eylesin” dedi.
Konuşmasının ardından Cami görevlileri tarafından Yaz Kur’an Kurslarına devam eden öğrencilere verilmek üzere hazırlanan hediyeleri çocuklara dağıtan İl Müftüsü Mustafa Düzgüney öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 


 

Editör: Serhat Özşahin