Mutlu sanılan şehrimizde(!)  öncelerine değil yakında sahnelenen bir acayip olaya bakalım:   

Bir Dernek konumu gereği faaliyetleri içinde bir Konuşmacıyı Mutlu şehrimize davet ediyor. İnsanların konuşmaya olduğu kadar dinlemeye de hakkı vardır.  Her kesimin, her derneğin, Her kişinin fikirlerini, inançlarını yazmaya, söylemeye hakkı vardır. Hele hele Laik bir ülkede bu Hak Laik Devlet tarafından korunmaktadır.  

Basından duyduğumuza göre Mutlu şehrimizin MUTLU insanları LAİKLİK elden gidiyor  diye feryad ı fügan  yolları kesmişler, Konuşmacıyı ve etrafındakileri Şehre sokmamışlar.  İdare ve Emniyet güçlerimiz de her halde seyre dalmışlar. Ne garip tenakuzluk içinde çırpınışlar…Hem laiklik elden gidiyor diye çırpınıyorsun, hem laiklik korumasında olması gerekenlere konuşma, yaşama Hakkı vermeyeceksin.  Hem halktan yana olacaksın, hem halka düşmanlık yapacaksın. Hem Halkın seçtiklerine hakaret, iftira larla olmadık saldırılarda bulunacaksın.  

Bir vekil (!) de Anayasal hak’kın kullanıldığından bahsetmiş. Ne güzel Anayasa Şehre adam sokmayanları koruyor da Şehrimize gelen vatandaşları niye korumuyor. Yoksa gizli maddelerinde belli hakları belli kişilere mi veriyor? Mesela dini vecibelerden uzak yaşamayı  arzu edenleri ve bunların eylemlerini meşru sayıyor da  Dini inançlarını yaşamayı hayat nizamı kabul edenleri, ecdadına layık örf adetlerini yaşayanları tu kaka mı sayıyor. Daha önceleri de yazdım; yoksa laiklik dinden uzak olanların tekelin de mi???Tekrar ında fayda var; Laiklik Devletin sıfatıdır, Devlet laik olur, Vatandaş laik olmaz. Milletimizin kahır çoğunluğu sahte sloganlarda değil gerçek MUTLULUĞU arzu ediyor.

Bu arzusu doğrultusunda İKTİDARLARI tayin ediyor ,  bu arzusuna göre BAŞKANLARI seçiyor. Terörle , kanla değil, OYLARIYLA seçiyor.  Yalanla, dolanla, Terörle vurup kırmakla bir yere varılmaz. İÇ ve Dış her türlü engellere, kumpaslara rağmen AZİZ MİLLETİMİZ  Dos doğru, Hakkı savunarak HAK YOLDA YÜRÜYEREK LAYIK OLDUĞU HEDEFE VARACAKTIR  İNŞALLAH…!