Bilebildiğimiz kadarıyla yüz küsur yıldır milletimize başkalarının elbiseleri giydirilmeye çalışılmakta..!

Bu konularda Dış güçler ve yerli işbirlikçileri çeşitli propagandalarla, azami dayatmalarla her türlü gayret içinde oldular. Laiklik ve çeşitli –Cİ’li yapılanmalarla İslam coğrafyasında başta Bizde olmak üzere başkalaşmış ULUS’LAR (!) oluşturma mücadelesi verildi.

İşte görüldüğü ve görüleceği gibi tutmadı, tutmaz da. İnsanın fıtratı vardır, yaradılış gayesi vardır. Sağduyulu, inançlı ve cesur insanlar ve de bunların Liderleri (!) vardır. Bu inançlı kadrolar tarih boyunca milletimizi sürüklendiği her badireden kurtarmasını evvel Allah(CC) bilmişlerdir. Gören gözlerin gördüğü gibi milletimiz de özellikle son on yıldır Düşmüş olduğu birçok badireden adım adım kurtulmakta. Meclisimizin son açılışında dört kahraman bayan milletvekilimizin başörtüsüyle mecliste yer almaları, yıllardır tabu haline getirilen olayı çözüverdi. Kıyamet kopmadı. Ne kadar da boş bir dayatmaymış diyenlerin sayısı Ak Parti seçmenini çok aştı. İlk kurban olan Merve Hanımın başına gelenler, ona hakaret edenler ve o duruma kurşun asker gibi seyir duran erkekler (!) tarihin kara sayfaları içinde yerini aldılar. Kahraman addettiğim dört bayan vekilin yanında Meclisimizde Grupları adına konuşma yapan özellikle MHP ve BDP Bayan Vekillerini yürekten kutluyorum. Keşke Partilerinin başlarına bu bayanlar gibileri getirilebilse(!) diyorum. Diğer CHP li bayan da fena olmamakla beraber o malum zihniyet takıntısından kurtulamadı. Yine de Başbakanımıza her zaman bodoslama dalan bayan olmayan diğer sözcüye göre yunmuş yıkanmıştı. Son Söz, Söz üstadı Bülent  Arınç’tandı. Sadece Meclise değil, Aleme,konuşma, siyaset ve  Edep dersi veriyordu..! Mevlâ böyle inançlı, cesur, kararlı, Bilge  insanlarımızın sayılarını  artırsın..!

Ülkemizin değil, dünyanın iki yakasını birleştiren devasa yer altı ve yer üstü ulaşım larını sağlayan harika eserleri anlatacak söz bulamıyoruz..Bu güzel eserlerin ardı ardına geldiği zaman içinde bile yine de adı muhalefet olan  malum zihniyet mensupları gözü kapalı, acımasızca her türlü izan dışı  davranışlarla hakaretlere varan tenkitlerine devam ediyorlar.

Münasebetsiz Mehmet Efendi gibi konu ile gündem ile alakası olmayan başka bir pozisyonda  karşınıza çıkabiliyorlar.(Münasebetsizliğiyle meşhur bir Mehmet Efendi varmış. Padişah merak etmiş. Huzura çağrılmış. Yap bakalım münasebetsizliğini görelim demiş. Mehmet Efendi gayet sakin, pişkin bir şekilde ;Padişahım siz zurna çalar mısınız? Demiş. Padişah şaşırmış yok demiş. M.E. ben de çalmam da demiş.” E, e ne olmuş” diyen Padişaha “ Efendim, hiç… babam da çalmazdı” deyince Padişah celallenip bir kese de altın vererek defedin şu münasebetsizi” demiş.) Mesela Dolmabahçe’de oturup  Kadıköy’ün dikizlendiğini görüp keşfedebiliyorlar. .(!) Gezi zekalı çapullar da yapılan her türlü yenilik ve gelişmeleri tahrip etmek, yok etmek için nöbet başındalar.! Dış düşmanların yapamadığı, yapmadığı hainlik ve ihaneti yerli hampaları yapıyor. Bütün bu şeraite rağmen Ülkemiz kalkınma hızıyla dünyadaki gıpta edilecek konumunu koruyor, çıtayı yükselterek de konumunu sürdürmeye devam ediyor.

Köhneleşmiş, yabancılaşmış yapılanmalar yenilenerek, milletimizin bünyesine, insanımızın inançlarına cevap verebilecek hale getiriliyor. Artık su yüzüne çıkmaya başladı. Halka rağmen halkçılık, millete rağmen milliyetçilik olmuyor, tutmuyor. Görüldüğü gibi Asılsız safsata , sanal sloganlarla değil,halkın, milletin özüyle, kendisiyle barışık, inançlarına ters düşmeyen icraat yapabilenlerle  ülkemiz  kalkınıyor… Bu kutlu yolda durmadan çalışan, emeği geçen herkesi kutluyor, sağlık ve başarılarının devamını  Allah’dan (CC) niyaz ediyorum. Maddi ve manevi kalkınmamızın Liderlerini kıskanan, yürüyen arabaya çomak sokanlara da Allah (CC) fırsat vermesin. Cümlemizi ıslah etsin. HAK Yolda yürüyenlere dualarımızla..!