Antik Otel İşletmecisi Ali Yılmaz, otel olarak bu yıl Sinop turizminden beklentilerinin üzerinde doluluk oranına ulaştıklarını ve bu durumdan memnun olduklarını belirtti.

BİZ KURDUK ONLAR BÜYÜTSÜNLER

Vitrinhaber’e Sinop’ta turizm sezonunu değerlendiren Ali Yılmaz; “Ben artık emekliyim. Benim oğlum ve ortağımın oğlu Antik Otel'i çalıştırıyorlar, onlar artık buranın patronu. Bu konuda da çokta başarılılar. Bir baba olarak benim içinde bir gurur meselesi, biz yaptık onlar yürütsünler” dedi.

AMACIMIZ OTELİMİZİ SİNOP’UN EN İYİ TATİL YERİ YAPMAK

Tek amaçlarının Sinop’ta Antik Otel’i en iyi tatil yeri yapmak olduğunun altını çizen Antik Otel İşletmecisi Ali Yılmaz; “Biz turizmden çok otel ile ilgileniyoruz. Tek amacımız otelimizi en iyi tatil yeri yapmak. Bu konuda sürekli çaba gösteriyoruz, başarılı olduğumuzu da düşünüyorum.  Hizmet kalitemizi sürekli yükseltiyoruz. Otelimizin içerisini ve bahçemizi antik tarihi eserlerle donattık. İnsanlar bunlarla iç içe oturuyor, yemek yiyor, muhabbet ediyor”.

KALİTEMİZİ SÜREKLİ YÜKSELTMEYE ÇALIŞIYORUZ

Yükseltilen servis kalitesinden kendilerinin ve misafirlerinin memnun olduğunu belirten Ali Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü; Biz bu sene Sinop turizminden umduğumuzdan fazlasını aldık, açıkça çokta memnunuz. Diğer oteller nasıl bilmiyorum, inşallah onlarda memnundur.

Yani biz umduğumuzun çok üzerinde doluluğa ulaştık. Restaurantımız her akşam full dolu, plajımız her gün full dolu. Allaha çok şükür üç aydır bu şekilde gidiyoruz, kışında Allah kerim. Ne olacak göreceğiz, kış içinde çabalarımız var. Ne kurtarırsan kâr diyeceğiz. Seneye de daha iyisini yapmaya çalışacağız. Esas konumuz bundan sonra otelimiz olacak, çabamız da otelimiz olacak. Diğer konulara da yetkililer baksın artık”.

TURİZM KONUŞMAKLA DEĞİL YAPMAKLA OLUYOR

Sinop’ta gerçekleştirilen projeleri de değerlendiren Antik Otel İşletmecisi Ali Yılmaz; “Bugüne kadar hep turizm konuştuk, ama ben bugün artık turizmi konuşmak istemiyorum. Çünkü çok konuştuk çok şeyler gördük yetkililer ve bu işi yapacak olanlar ilgilenmediği sürece turizm konuşmakla olmuyor, yapmakla oluyor.

KALENİN ÖNÜNÜN AÇILMASI 50 YILLIK HAYAL ETTİĞİMİZ OLAY

Ancak hiçbir şey de olmadı değil. Örneğin her eleştirilere rağmen kalelerin yanındaki binaların yıkılması çok ciddi bir olay. 50 yıldır beklediğimiz hayal ettiğimiz bir olay. Yıkım oldu, bunun dışında orada yapılacak olan şey eleştirilebilir, iyi olmayabilir. Zamanla değiştirilir, düzeltilir. Ama oradaki binaların yıkılması büyük bir olaydır. Sayın milletvekilimiz kesin söz verdiler, kalenin diğer tarafını da aynı şekilde açacaklar. Bu çok olumlu bir gelişme. Cezaevi restorasyonu yapışıyor, sizde görüyorsunuz Osmaniye bölgesi spor salonlarıyla, yüzme havuzlarıyla, spor sahalarıyla doldu güzel bir şey. Hamsilos'ta iyileştirmeler yapıldı. Yürüyüş yolları, bisiklet yolları yapıldı. Ben bunlar için sayın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum'a ve sayın Milletvekilimiz Nazım Maviş'e teşekkür ediyorum., şükranlarımı arz ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biliyorum bunu da siyasi bir şey olarak kullanacaklar ama yapana da hakkını vermek lazım” diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber