Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu’yu makamında ziyaret etti.

Sinop İl Kültür Turizm Müdürü ve Sinop Alan Yönetimi Danışma Kurulu Başkanı Hikmet Tosun Sinop’un önümüzdeki yaz dönemi ve gelecek yaz sezonlarında doğa ve doğal güzellikleri ile EN noktasında bir marka şehir konumuna geleceğini ifade etti.
Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu’yu makamında ziyarete eden Turizm Müdürü Hikmet Tosun Gündoğdu’ya yeni görevinde başarılar diledi. Tosun, Sinop’un gelişmesi, kalkınması ve turizm yatırımları bağlamında gerçekleştirilen tüm faaliyetlerde İl Genel Meclisinin katkılarının çok büyük olduğunu dile getirdi ve bu bağlamda yapılan desteklere teşekkür ediyoruz dedi.

Tosun; ayrıca 22.dönem İl Genel Meclisine yeni seçilen ve tekrar göreve devam eden il genel meclis üyelerine de başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu ise İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun’a teşekkür etti. Gündoğdu, eğitim, kültür ve turizm kenti sloganıyla anılan ilimiz ve bölgemizin güzelliklerinin tanıtımı yönünde işbirliği içerisinde olacaklarını belirtti. Başkan Gündoğdu; “22. Dönem il genel meclisi olarak tüm meclis üyesi arkadaşlarımızla uyum içerisinde ilimize ve bölgemize güzel hizmetler yapmak için hep birlikte özveriyle çalışacağız” dedi.

Editör: Vitrin Haber