Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salim Akbaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun’u ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Sinop’un turizm alanındaki sorunlarının çözüme kavuşturulması noktasında fikir alışverişinde bulunuldu. 

Ziyarette, Sinop’un Kültürel ve turizm sorunlarının çözümü noktasında öneriler üzerinde durulduğunu belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, Ticaret Odası ile birlikte sorunların çözümü noktasında işbirliği ile hareket edilmesine karar verdiklerini söyledi. Tosun; “Sayın Başkanımız Salim Beyle nazik ziyaretinde Sinop’u konuştuk. Sinop’un Kültürel ve turizm sorunları eksiklerimiz ve önerilerimiz üzerinde durduk. İnşaat sektörünün sit alanlarındaki engelleri ve bu konudaki sorunların çözümünde fikir alışverişinde bulunduk. Turizm sektöründeki yatırım engellerini tartıştık. Fiyat politikaları ve rekabet gücü üzerinde bilgi alışverişinde bulunduk.

Ticaret Odası yeni yönetiminde seçilen arkadaşlarla sorunların çözümü noktasında işbirliği ile hareket edilmesine karar verdik. Bu anlamda gerçekleştirilen toplantı Sinop için faydalı bir toplantı oldu. Sayın Başkanımıza nazik ziyaretinde dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum” dedi. 

 
Editör: Vitrin Haber