Kıbrıs balayı otelleri dünyanın her yerinden farklı ziyaretçiler alan güzide yapılardır. Türkiye ve dünyanın birçok noktasından devamlı ziyaretçi akınına uğrayan balayı otelleri sayesinde Kıbrıs ekonomisine ciddi para akışı sağlanmaktadır. Bununla beraber balayı için en ideal oteller de yine Kıbrıs’da bulunmaktadır.

 

Kıbrıs tüm dünyada ilgi gören Akdeniz’in güzide tatil mekanı olmasıyla beraber birbirinden temiz ve düzenli plajlarıyla ilgi odağıdır. Kıbrıs balayı otelleri tercihi yapacak çiftler için öncelikle belirtmek gerekiyor ki;

Kıbrıs’a girişte pasaporta ihtiyacınız bulunmuyor. Tüm Kıbrıs Turları ve Kıbrıs Otelleri istediğiniz gibi emrinizde. Türkiye’den yurt dışı hatlardan çıkış yapıyor olmanız sizi korkutmasın. Burada geçici dolaşım kağıdı isimli belgeyi aldığınız an balayı otellerine istediğiniz gibi giriş yapabilirsiniz.

 

Ercan Havalimanı’na iniş yaptığınız andan itibaren tatil acentaları sizleri karşılayacaklar. Balayı otelleri konusunda hangi oteli seçtiyseniz muhtemelen hızlıca kendinize bir muhattap bulacaksınız ve tatiliniz başlayacak.

 

Kıbrıs’da bulunan balayı otelleri gerçekten oldukça başarılı hizmet sunuyorlar. Gerçi düşünecek olursanız tüm Kıbrıs otelleri gerçekten çok iyi hizmet sunuyorlar ancak balayı paketleri içerisinde yer alan hizmet ve oda servisi sayesinde birkaç gün odanızdan çıkmak istemeyebilirsiniz.

 

Tüm Kıbrıs otelleri genellikle sizlere aynı hizmeti sunmaya çalışıyorlar ancak balayı otelleri bu konuda birkaç adım ilerideler. Öncelikle belirtmek gerekiyor ki bulunduğunuz otelde gerçekten sanatçılı günü yakalama şansınız çok yüksek. Funda ARAR veya Volkan KONAK gibi isimler genellikle balayı otellerinde sahne alıyorlar. Kıbrıs tatili istediğinizde sanatçılı bir otelde kalırsanız oldukça eğlenceli vakit geçirebileceğiniz anlamına geliyor. Hemen ardından Kıbrıs turları sayesinde gerçekten tarihi ve turistlik birçok mekanı gezebiliyorsunuz. Otellerin genelde turları olmasıyla beraber balayı otelleri sizlere bu konuda birçok yardımda bulunuyor.

 

Temiz plaj, temiz sahil, temiz hava!

İşte Kıbrıs’ın en önemli farkı bu. İnsanları genel olarak Avrupai olmasıyla beraber, birçok Avrupa ülkesinden daha temiz bir ülke karşınıza çıkıyor. Elbette bunun en pozitif tarafı trafik de ya da yaya olarak dolaşırken karşınızdaki insanların tutumu sizi gerçekten etkiliyor. Balık restoranları vs. gibi hizmetleri hiç hesaba katmayın bile. Kıbrıs sizi gerçekten birçok açıdan etkileyebilecek ciddi bir potansiyele sahip. Balayı yapmak için Kıbrıs Balayı otelleri tercihi yapacak çiftlere şimdiden iyi eğlenceler diliyoruz.

 

Kaynak:

 
Editör: Vitrin Haber