GÜNCEL

TÜGVA'dan Vitrinhaber'e ziyaret

Vitrinhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Serhat Özşahin ile ofisinde bir araya gelen TÜGVA Sinop İl Temsilcisi Yusuf Çakır ve yönetimi, vakıf çalışmaları hakkında bilgiler verdi. TÜGVA'nın bu yıl yürüttüğü yaz okulları hakkında da geniş bilgilendirmelerde bulunan Yusuf Çakır, ortaokul ve liseli gençlere, birbirinden farklı etkinlik ve faaliyetlerle eğlenceli bir yaz tatili sunulduğunu söyledi. 

Çakır, "Bugüne kadar, yaz okulları ve doğa kamplarıyla yüz binlerce gençle bir araya gelen TÜGVA Sinop; kendini yönetmeyi bilen, saygılı, açık görüşlü, sorumluluk alan, çevresine karşı farkındalık kazanan bilinçli bireyler yetiştirmeyi hedeflemesinin yanında; düzenlenen yarışmalar ve sürprizlerle de gençleri şaşırtmaya devam ediyor. Yaz okullarımız ortaokullu gençlere 6 hafta eğitim verirken, Doğa Kampları liseli gençlere 2 ay boyunca hizmet veriyor" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Serhat Özşahin, Yusuf Çakır ve yönetimine başarılar diledi. Ziyaret sonunda TÜGVA İl Temsilcisi Yusuf Çakır, Vitrinhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özşahin'e TÜGVA Yayınlarından çıkan bir kitap hediye etti.