İSTANBUL (AA) - Trive Yatırım'ın iştiraki Trive Sigorta ile Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası (Eğitim Gücü Sen) işbirliği yaptı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, işbirliği kapsamında Trive Sigorta çeşitli sigorta ürünlerinde indirim, özel fiyat ve ayrıcalıklar sağlarken ek olarak sendika üyelerine 1 yıllık grup Ferdi Kaza Sigortası hediye edecek.

Trive Yatırım ise sendika üyelerinin yatırım hesaplarından hesap işletim ücreti almayacak.

Trive Sigorta ve Eğitim Gücü Sen arasındaki işbirliği kazalara, hastalıklara ve maddi kayıplara karşı eğitimcilere geniş sigorta seçenekleriyle koruma sağlarken, Trive Yatırım'ın sunduğu sıfır komisyonlu yatırım hesapları da eğitimcilerin birikimlerini değerlendirmelerine imkan tanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Trive Sigorta Genel Müdürü İbrahim Çolduk, öğretmenlerin, geleceğin şekillenmesinde en büyük rolü üstlenen toplumun en değerli hazineleri olduğunu vurguladı.

Çolduk, "Öğrencilerin hayatına dokunmakla kalmayıp, onları geleceğe hazırlayan, onlara ilham veren ve değer katan kişiler olarak toplumun temellerini sağlamlaştırmaktalar. Onların emeklerini ve fedakarlıklarını takdir ediyor, her zaman yanlarında olmak istiyoruz. Bu işbirliğiyle öğretmenlerimize sigorta ürünlerinde özel avantajlar sunarak, kendilerini güvende hissetmelerini hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Eşekle köy köy gezip kitap dağıtıyor Eşekle köy köy gezip kitap dağıtıyor

Trive Türkiye Finansal Hizmetler Grup Başkanı Hakan Kocaman da, işbirliğinin finansal okur-yazarlığa da katkı sağlayacağını belirterek, eğitimde olduğu gibi finansal alanda da bilinçli olmanın, geleceğe güvenle bakabilmek için önemli olduğuna değindi.

Kocaman, "Bu işbirliğiyle öğretmenlerimizin finansal okur yazarlıklarını geliştirmelerine ve bilinçli bir şekilde yatırımlarını değerlendirmelerine yardımcı olmak istiyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İsmail Akdağ ise, Trive Sigorta ile gerçekleştirilen bu işbirliğinin sendika üyeleri için büyük bir kazanım olduğuna işaret ederek, "Öğretmenlerimizin sigorta ve finansal ihtiyaçlarını karşılamaya ve hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik bu adım, sendikamızın üyelerine verdiği önemin bir göstergesidir." açıklamasında bulundu.

Kaynak: aa