Ey eli kanlı, geçmişi zalimliklerle dolu,  batasıca ehli küfür batı ,Alemi keriz kendini uyanık'mı sanırsın?

Bataklığı oluşturanların sivrisinekten şikayetçi olmaları ne kadar abes'se terörü icad edip dünyanın başına musallat edenlerin terörden şikayet etmesi bir o kadar abestir.
Tarihi geçmişi soykırımlarla dolu olan avrupalı fransa, sadece cezayirde birbuçuk milyon insanı katletti. 

Belçika; ruanda ve kongoda on milyon insanı katletti. amerika' kıtasında ingilizler ve ispanyollar, milyonlarca yerli kızılderili katletti yine ingilizler Avusturalyada yediyüzbin civarında, yerli aborjinleri katletti, Almanya bir çok milletten ,milyonlarca insanı katletti. 

Ey amerika ve benzeri ülkeler, Yıllarca afrikalı insanları ülkelerinden, uzaklara taşıyarak köle pazarlarında satan köle olarak çalıştıran sizler değilmisiniz.

Sizler değilmisiniz Eli kanlı terör örgütlerinin mucidleri? Sanmayın'ki yaktığınız bu ateş size ulaşmaz gün gelecek, bu ateş  gerçek manada sizleride yakacak.

Aklınız sıra küçük operasyonlarla algı oluşturuyorsunuz, bunu bahane ederek, yine gariban ülkelere çökmek istiyorsunuz. bu yaptıklarınızın neticesi sonucu dağıttığınızı sandığınız, islam dünyası uyanıyor. 

Bu uyanışın sonucu islam toplumunu birleştirip, yeniden dirilişi başlattığı gün, sizin tek taraflı yürüttüğünüz haçlı savaşı sonunuzun başlangıcı olur. aklınızı başınıza alın, musallat olmayın islam ülkelerinin başına. Vesselam.