Balkan Taekwondo Birliği (BTU) tarafından düzenlenen ve Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından bu yıl 19.su düzenlenecek olan Balkan Taekwondo Şampiyonasına 13 ülke katılacak olup, 10-12 Kasım 2017 tarihleri arasında Edirne’de yapılacak. Kuzey Yıldızı Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Enes Talha Melih Arı ve Altuğ Keküllüoğlu, Edirne’de yapılacak olan şampiyonada ülkemizi temsil edecek.

SPORCULARIMDAN MADALYA BEKLİYORUZ
Kuzey Yıldızı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Selçuk Mete yaptığı açıklamada; “Kuzey Yıldızı Gençlik ve Spor Kulübü olarak Sinop sporunu Ulusal ve Uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da milli takıma bir çok sporcu kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Enes ve Altuğ kardeşlerimden umutluyum. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Sporcularımdan madalya bekliyoruz” dedi. 

BU SEVİYELERDE YARIŞMALARA KATILACAK SPORCU YETİŞTİRMEK KOLAY DEĞİL
Bu seviyelerde yarışmalara katılacak sporcu yetiştirmenin kolay olmadığını belirten Mete; “Sporcularımızı bu seviyeye getiren hocaları Şaban Değermenci ve Barış Tosun’a özverili ve fedakar çalışmalarından dolayı kulüp başkanı ve bir Sinoplu olarak teşekkür ederim. Ayrıca kurumsal anlamda desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ailesine, kıymetli müdürüm Musa Kazım Açıkbaş’a teşekkür ederim” diye konuştu.
Bu yıl 19. Su düzenlenecek olan ve 13 ülkenin katıldığı Balkan Şampiyonasında; Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Taekwondo Antrenörü olarak görev yapan Barış Tosun’da Hakem Komite başkanı olarak turnuvada görev alacak.
Biz de Vitrinhaber ailesi olarak milli sporcularımıza, antrenörlerine ve hakemimize başarılar dileriz.
 
Editör: Vitrin Haber