Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, okul sporları sezonu öncesi beden eğitimi öğretmenleri ile bir araya geldi.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Sezonu öncesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde Sinop İl Merkezi Beden Eğitimi Öğretmenleri ile Değerlendirme ve İstişare toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantı öncesi verilen yemeğe İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Murat Altun, İdari İşler Şube Müdür Vekili Gülten Sağlam, Tesisler Şube Müdür Vekili Süleyman Erdal, Okul Sporları Şube Personeli Serkan Perçin ve Beden Eğitimi Öğretmenleri katıldı.
Toplantıda 2014 – 2015 sezonunun genel değerlendirmesi yapılarak 2015 – 2016 Okul Sporları sezonunda daha kaliteli ve ortak hedeflere yönelik hizmet vermek için Beden Eğitimi Öğretmenlerinin dilek temenni ve önerileri ele alındı. İnteraktif bir ortamda gerçekleşen toplantı sonucunda hayata geçirilecek yeni projeler ve işleyişteki aksaklıkların ve sorunların düzeltilmesi konularında görüş birliğine varıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Beden Eğitimi Öğretmenlerine yönelik yaptığı konuşmasında; Kendisinin de uzun yıllar Beden Eğitimi Öğretmeni olarak çalıştığını bu nedenle aksaklık ve sorunlarını iyi bildiğini Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü yönetmelik ve mevzuatları çerçevesinde özveri ve fedakarlıkla bu sorunların üzerine giderek çözüm üreteceğini, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak her zaman sporun, sporcunun, öğretmen, antrenör ve spor adamlarının yanında olacağımızı, spor için fikir üreten ve emek veren tüm spor insanlarıyla, büyük bir takım ve ekip halinde hareket ederek, Ülkemiz sporuna hizmet edeceğimizi'' bilmenizi isterim dedi. Açıkbaş; Beden Eğitimi Öğretmenlerinden destek ve birlikte hareket etme talebinde bulunarak, tesis ve malzeme temini gibi tüm konularda İl Müdürlüğümüz kapılarının her zaman için ardına kadar açık olduğunu ifade etti
Editör: Vitrin Haber