Yarışmalara 9 ilin katıldığını dile getiren  Sinop Modispor Kulüp Başkanı Nurettin Karakurt  1 bayan sporcunun katılacağı yaraşmalara Giresun, Çorum, Rize, Kastamonu, Samsun, Karabük, Ordu. Trabzon ve Sinop illerinden toplamda 64 sporcunun Karadeniz Bölge 3 Bant Bilardo Şampiyonasında yarışacağını ifade etti.

Sinop Modispor kulüp Başkanı Nurettin Karakurt düzenlenecek olan organizasyonun bölgemiz ve ilimizin bilardo sporunun gelişimi anlamında ciddi katkı sağlayacağın ifade etti. Karakurt; “2-10 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına hazırlık niteliği taşıyan bu organizasyonda Karadeniz Bölge 3 Bant Bilardo şampiyonasına destek veren Federasyon Başkanımız Ersan Ercan ve Gençlik Spor il müdürümüz Kazım Açıkbaş’a teşekkür ederiz yarışmaya katılacak olan tüm yarışmacılara başarılar diliyorum” dedi.

Müsabakalar 9 Nisanda saat 10.00’da başlayacak ve 22.00’ye kadar devam edecek. İkinci gün ise final bağlamında sabah 10.00’da başlayacak yarışma  20.00’de oynanacak olan final maçıyla organizasyon sona erecek. Başkan Karakurt Centilmenliğin ön palanda gerçekleştiği bu güzel bilardo sporuna tüm Sinopluların davetli olduğunu söyledi.
Editör: Vitrin Haber