İstanbul Sinop Spor 14.Olağan Kongresi Küçükçekmece Sefaköy Kültür Merkezinde geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, İç işleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, 22.Dönem Sinop Milletvekili Cahit Can, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı, AKSF Başkanı Seymen Gençtürk, Kızılay Küçükçekmece Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Kişmiroğlu sivil toplum örgütleri temsilcileri üyeler ve taraftarlar kongrede hazır bulundu.

"2 Yılda 3.Lige Çıkacağız"
Kongrede tek liste çıkarken yeniden oy birliği ile başkan seçilen Rafet Orhan, ikiyıl içinde bu takımı 3. Lige çıkarmak ve Sinop'un adını 3.ligde duyurmak için göreve geldiklerini belirterek kulübün bu günlere gelmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.

İstanbul Sinop Spor olarak birleştirici bütünleştirici ve taşın altına elini koyan bir yönetim kurulu oluşturduklarını belirterek destek olan herkese teşekkür etti.
Taraftarı ile camiası ile kulübü çok iyi yerlere getirmek için çalışacaklarını belirtti.

Kongrede yapılan protokol konuşmalarında İstanbul Sinop Spor'a destek vereceklerini kaydettiler ve yeni yönetimkuruluna başarılar dilediler.

İstanbul Sinop Spor'un tarihi ile ilgili bir sinevizyon gösterisinin de yapıldığı kongrede divan heyetine seçilen Barbaros  Baltacı, Şaban Öztürk ve Bayram Kuş'un kongreyi İstanbul Sinop Spor formalarıyla yönetmesi dikkatlerden kaçmadı.

SİYAD Genel Başkanı Mehmet Kuru, SEV Başkanı Mehmet Coşkun, Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi Başhekim Yardımcısı Metin Aslan, SİAD Başkanvekilleri Mukadder Yıldırım ve Nurettin Kara, Sinop Genç İşadamları Derneği Kurucu Başkanı ve eski siyasetçi Ahmet Ünal gibi isimlerin yanında Hüseyin Demirkol, Yasin Şahin, Raşit Şahin gibi kulübe büyük hizmetleri olan değerlerde yeni yönetimde görev aldı.

Sinoplu gazeteci Adil Yıldız, Küçükçekmece Belediyesi Kitaş Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Üstünbaş, Şenol Ercan gibi aktif siyaset yapan Sinoplularda yeni yönetimde görev alacak.

Önümüzdeki günlerde ilk toplantısını yapacak olan yönetim kurulu görev bölümünü yaparak 3 yıl boyunca görev yapmaya başlayacak.

Editör: Vitrin Haber