Sinop 3. Uluslararası Motosiklet festivali büyük bir katılımla yapıldı.  3 gün süren festivalde ülke genelinden 6 farklı ülkeden çok sayıda motorsiklet tutkunu katıldı.
 
Sinop 3. Uluslararası Motosiklet festivali düzenlendi. 3 gün boyunca devam eden festivalde ülke genelinden çok sayıda motorcu bir araya geldi. 

Karakum mevkisinde yapılan ve 3 gün süren motosiklet festivaline Türkiye ve Avrupa'dan yaklaşık 600 motosikletli katıldı.

Sinop Motor Sporları Kulübü Başkanı Atilla Hakan Şen, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdikleri festivalin sona erdiğini ve çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını söyledi.

Festivalin çok keyifli geçtiğini belirten Şen şunları kaydetti: Türkiye'nin hemen hemen her yerinden, yurt dışından 6 ülkeden gelen tüm misafirlerimize ve bizlere desteklerini esirgemeyen tüm resmi kurumlarımıza daire amirlerimize, basınımıza ve emeği geçen tüm arkadaşlara özellikle katılımlarıyla bizleri onurlandıran motorcu dostlarımıza buradan çok teşekkür ediyorum. Bu yıl festivalimiz oldukça keyifli geçti. Birçok turnuvalar düzenledik. Çeşitli yarışmalar yaptık. Bu sene gösterilerin aksine şehir kortejimiz ve kamp içerisindeki etkinlikleri ön plana çıkarttık. Bununla birlikte gelen dostlarımıza Sinop'un tarihi ve doğal güzellikleriyle tanıştırma imkanı bulduk. Emin olun herkes Sinop'a hayran kaldı. Bu festivalle birlikte çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yaparak büyük bir iş başardığımızı düşünüyoruz. İnşallah seneye çok daha iyi organizasyona imza atacağız."

Öte yandan festival kapsamında Sinop'a gelen motosiklet tutkunları, davet üzerine kente geldiklerini, hazırlanan ortamın ve doğanın çok güzel olduğunu söyleyerek keyifli bir festival geçirdiklerini dile getirdiler. Üç gün süren 3. Uluslararası Motosiklet Festivali'nin ardından kampta bulunan motosiklet tutkunları şehir turu atarak kortej eşliğinden Sinop'tan ayrıldı.    

AA
 
Editör: Vitrin Haber