Çakır'ı kapalı spor salonunda yerel medya ve ülkücü camianın karşısında karşılıklı konuşmaya davet eden Şişek: "Seni kapalı spor salonuna davet ediyoruz, kapıları kapatalım ülkücü gardaşlarımın önünde konuşalım her ne varsa dava adına diyoruz. Sen ise hala yerel basına, tek başına absürt açıklamalarda bulunuyor ve kaçak güreşiyorsun. Güya bizlere kendince abuk subuk cevaplar veriyor, topsuz alanda top çeviriyorsun aklınca. Bizleri de buralarda maalesef yazmaya mecbur ediyorsun. Sıkıntı yok yazarız madem öyle. Sen iste yeterki. Beyanatında ki sözlerin kime bilmiyorum. Üzerime asla alınmadım, alınmamda. Ekip arkadaşlarımızın hiçbirinide bağlamaz dediklerin" diye konuştu.

Şişek sözlerinin devamında: "Genel başkanımıza daha önce ettiğin hakaretleri, buyur beraber orada konuşalım. Klavye delikanlılığı yapmana gerek yok. Ülkücü hareket yemez bu ucuz numaraları. Haketmeden oturduğun o şerefli koltuktan seni indirmek, bizlerin boynunun borcudur. Yoksa bizler bu vebalin altından kalkamayız. Bunuda aklının bir köşesine yaz ve edebinle kongreyi bekle" ifadelerini kullandı.

Daha öhce 3 dönem il başkanlığı görevini yürüten Mehmet Şişek'in yapılacak kongrede MHP İl Başkan adayı Okan Erbul'u destekleyeceği belirtiliyor.

Editör: Vitrin Haber