AK Parti İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı başlattıkları mahalle iftarları etkinliklerinde vatandaşlarla bir araya geliyor.

AK Parti İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı, bu yıl Ramazan ayında başlattıkları etkinlikle mahallelerde iftar sofraları kurarak vatandaşlarla bir arada iftar açıyor. Önceki gün Gelincik Mahallesi sakinleri ile iftar sofrasında buluşan AK Parti teşkilatının bu etkinliği, vatandaşların oldukça beğenisini ve ilgisini topladı.

Yuvam tesislerinde verilen iftar yemeğine, AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Soysal, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Önder Dinçer, teşkilat üyeleri ve çok sayıda mahalleli katıldı.

Kazanların başına geçerek vatandaşlara yemek ikram eden İl Başkanı Cengiz Tokmak ve Merkez İlçe Başkanı Ahmet Soysal daha sonra organizasyona katılan vatandaşların masalarını gezerek onlarla tek tek ilgilendi.

Yemekte konuşan İl Başkanı Cengiz Tokmak, böyle anlamlı bir organizasyonu düzenlemekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Tokmak; “Ramazan’ın huzur ve bereketini paylaşmak, komşuluğumuzu, kardeşliğimizi pekiştirmek amacıyla organize ettiğimiz iftarımıza teşriflerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Umuyoruz ki daha nice iftar sofralarında bir arada oluruz. Bildiğiniz gibi geçmişten bu yana devam eden iftar geleneği birlik ve beraberliğimizin en güzel örneği. Kardeşliğimizi daha da pekiştirmek amacıyla, bu yıl iftar sofralarımızı sokaklarımıza kuracağız. İftar neşemiz, dalga dalga tüm mahallelerimize yayılacak. Aynı ülkenin, aynı şehrin, aynı mahallenin sakinleri, komşuları, çocukları, gençleri, hanımefendileri beyefendileri olarak bir tas çorbayı paylaşmanın hazzına varacağız. Komşulukların paylaşıldıkça güçlendiği, sofraların paylaşıldıkça bereketlendiği, mahalle İftarlarımıza katılmanız yaşam sevincimizi çoğaltacaktır. Bu vesile ile Ramazan ayınızı kutluyor, katılımlarınız için bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Daha sonra söz alan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Soysal ise davete icabet eden tüm misafirlere teşekkürlerini sundu. Soysal; “Bu yıl başlattığımız etkinlikle Ramazan ayı boyunca mahallelerimizle iftar sofralarında bir araya gelecek ve hep beraber iftar açacağız” dedi. Yemek, yapılan dua ile son buldu.

Editör: Vitrin Haber