MHP Türkeli İlçe Başkanı Murat Yıldırım ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, MHP Türkeli İl Encümeni Veysel Şahin ve Ülkü Ocakları Türkeli İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz'dan oluşan heyet, 28 Aralık 2012 Cuma Günü MHP Genel Merkezi'ne ziyarette bulundu.
04 Kasım 2012 tarihinde gerçekleşen MHP 10. Olağan Kurultayı'nda yeniden Genel Başkanlığa seçilen Dr. Devlet Bahçeli ve ekibine Türkeli İlçe Teşkilatı olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Genel Merkezin toplantı salonunda Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli ile bir araya gelen partililer, genel başkanlarına hayırlı olsun temennisinde bulundu. Genel Başkan Devlet Bahçeli, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ülkenin bulunduğu zor durumdan bahsederek, partililere yerel seçimlerin önemini vurguladı.
Dr. Devlet Bahçeli, Türkeli ve bölge hakkında parti yöneticilerinden bilgi aldı. Heyet ayrıca, berberinde getirdiği Sinop'a özgü el yapımı kotrayı Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye takdim etti. Genel Başkan ile görüşme sonrası açıklamalarda bulunan MHP Türkeli İlçe Başkanı Murat Yıldırım, verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini, Genel Başkan Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcıları ile bölgemiz hakkında bilgilendirmeler yaptıklarını, yaşadıkları sorunları dile getirme şansı bulduklarını ve yerel seçimlerde stratejileri hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını dile getirdi.
Açıklamasının sonunda Yıldırım, şunları kaydetti; "Bundan sonraki bütün enerji ve mesaimiz, yaklaşan yerel seçimler ve ilçemiz için neler yapabileceğimiz noktasında olacaktır" diye konuştu.


Editör: Vitrin Haber