CHP Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan Sinop Belediyesi Su Arıza Şefliği ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Resmi kurum ve kuruluşlara ilk olarak Sinop Belediyesi birimlerinden başlayan Ayhan, personelin çalışma saatleri ve katıldığı programları sebebi ile ertelediği belediye birimlerine ziyaret gerçekleştirdi. 

CHP adayı Barış Ayhan belediye çalışanları ile bir araya gelip seçim çalışmalarını ve gündemi değerlendirdi. Çalışanların sorunlarını dinleyen Ayhan çözüm yollarını görüştü, merak edilen soruları cevaplandırdı. Ziyaret ettiği birimlerde ilgiyle karşılanan Barış Ayhan personelin mutluluğunun önemini vurguladı. 

Ayhan; ‘’Resmi kurum ve kuruluş ziyaretlerimize ilk olarak eğer yönetime gelirsek mesai arkadaşlarımız, belediye personelimiz ile başladık.  Belediyeye ait birimleri tek tek ziyaret ettik arkadaşlarımızın sıcak çaylarına, sohbetlerine ortak olduk. Gerek bu birimlerin çalışma saatleri gerekse programların yoğunluğu sebebi ile bu birimlere ziyaretimizi ertelemek zorunda kaldık, bugün bir araya geldik. Sinop için istediğimiz kadar plan yapalım, proje çizelim, hayal kuralım tek başımıza asla gerçekleştiremeyiz. Bu hayaller gerçeğe eğer yönetime gelirsek değerli yol arkadaşlarımız, belediye personelimiz ile dönüşecek. Sinop için birlikte çalışıp birlikte ter dökeceğiz. Belediye Meclis Üyeliği yaptım ayrıca siyasetin içerisinde olduğum günden beri Sinop Belediyesi’ni tanıyorum, sorunları biliyorum. Arkadaşlarımızın nasıl şartlar altında çalıştığını görüyorum. Özellikle sahada çalışan arkadaşlarımızın çektiği sıkıntılara bu ziyaretler esnasında da tanık olduk. Sahada çalışan arkadaşlarımıza kişisel temizliklerini yapabilecekleri, dinlenebilecekleri kullanım alanları yaratacağız. Bizim öncelikli amacımız insana değer, çalışanlarımız işe geleceği zaman ayakları geri geri gitmemeli. Sinop’a dünyanın en iyi projesini de yapsanız personelin yüzü gülmedikçe başarılı sayılmazsınız’’ dedi. 

PERSONELİMİZİ KİRA ÖDER GİBİ TAKSİTLERLE EV SAHİBİ YAPMAK İSTİYORUZ

CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan yönetime gelmeleri durumunda belediye çalışanları için planladıkları bir projeyi çalışanlarla paylaştı. 
Ayhan; “Eğer 1 Nisan sabahında halkımız bize yetki verirse belediye personeli için bir kooperatif projemiz var. Ülkemizin ekonomisi ortada, yeni bir ev alabilmek kolay değil kiralar cep yakıyor. Biz eğer seçilirsek personelimizi kira öder gibi taksitlerle ev sahibi yapmak istiyoruz.  Bu projeyi ekibimizle, inşaat mühendisi arkadaşlarımızla görüşüyoruz. Bizim için personelimizin maddi ve manevi refahı çok önemli. Çalışanlarımızın mutluluğu, bizim mutluluğumuz, belediyemizin mutluluğu Sinop’un mutluluğu olacaktır” sözleri ile cümlelerine son verdi.    


 

Editör: Vitrin Haber