Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak,  il ve ilçe teşkilatları ile birlikte, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlandıklarını söyledi. 

Önümüzdeki Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde AK Parti il ve ilçe teşkilatları olarak yoğun bir çalışma mesaisi içine girdiklerini söyleyen AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, il geneli ve ilçelerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yaklaşan 10 Ağustos “Cumhurbaşkanlığı seçimleri” öncesi  ilk olarak 15 Haziran tarihinde geniş katılımlı İl Danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdiklerini belirten Tokmak, ardından sırası ile ilçe teşkilatlarınca düzenlenen Türkeli, Merkez ilçe, Saraydüzü, Boyabat ve Ayancık İlçe Danışma Meclisi toplantılarının tamamlandığını, teşkilat buluşmalarına vesile olan ve teşkilat içi çalışmaların yanı sıra gündeme dair değerlendirmelerin de yapıldığı Danışma Meclisi toplantılarının bu ay ki en belirgin başlığının “Cumhurbaşkanlığı seçimi” hazırlıklarından olan sandık kurulu çalışmaları olduğunu söyledi. 

23-24 Haziran’da AK Parti Genel Merkez’de gerçekleştirilen ve iki gün süren   İl Başkanları toplantısına katıldıklarını ifade eden Cengiz Tokmak, yaklaşık bir hafta süren, bilfiil başında bulunduğu ve birebir takip ettiği çalışmaların raporlarını da beraberinde götürdüğünü söyledi. Tokmak; “22 Haziran Pazar günü, tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak düzenlenen “ Sandığa Sahip Çıkıyoruz” başlıklı toplantılarımızı yoğun çalışmalar sonucu, AK Parti Genel  Merkezimizin talimatları doğrultusunda tamamladık. Teşkilat mensuplarımız tüm İl ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte Sandık Yönetim Kurullarını oluşturup, oy kullanılacak olan her sandık için ayrı ayrı toplantılarımızı gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde Durağan, Dikmen, Gerze ve Erfelek İlçe Danışma Meclisi Toplantılarımız ile çalışmalarımızı devam ettirecek teşkilatımızın çalışma temposu daha da artacak” dedi. 

İl Başkanı Cengiz Tokmak ayrıca İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İlçe Başkanları, Büyük Kongre Delegeleri ve AK Parti İlçe Belediye Başkanlarının da katılımıyla 1 Temmuz tarihinde ATO ( Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi’nde) Adalet ve Kalkınma Partisi Cumhurbaşkanı adayının açıklanacağı toplantıya katılacak. 

Editör: Vitrin Haber