Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve İl Başkanı Uğur Giresun, geçtiğimiz günlerde yapılan 7. olağan kongresinde seçilerek göreve başlayan yeni İlçe Başkanı Aslan Özdemir ve yönetimine 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu. İlçe başkanlığında gerçekleşen ziyaret sırasında Maviş ve Giresun'a, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu, kadın ve gençlik kolu başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 
İlçe Başkanı Aslan Özdemir ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

Aslan Özdemir: “Milletvekilimiz, il başkanımız ve teşkilatımız kongre sürecinde ve kongre sonrasında bizleri yalnız bırakmadılar. Yapılacak çalışmalarımızın vizyonunu belirlemede hep bizlerin yanında oldular. Tüm teşkilatımızla bu bayrağı bir adım daha ileri götürmenin gayretinde olacağız” dedi. 

Ziyaretle ilgili konuşan Milletvekili Dr. Nazım Maviş: "İl Başkanımız Uğur Giresun, İl Genel Meclisi Başkanımız Yakup Üçüncüoğlu, Merkez İlçe Başkanımız Faruk Şanoğlu, Kadın/Gençlik Kolu Başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte; Ayancık 7. Olağan Kongremizde İlçe başkanlığı görevine seçilen Aslan Özdemir ve yönetim kurulu üyelerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, başarılar diledik. Yeni dönemde Ayancık ilçemizde hayata geçireceğimiz hedefleri istişare ettik" diye konuştu.
Başkanlığa seçilen Aslan Özdemir'e başarılar dileyerek, partiye emek veren herkese teşekkür eden İl Başkanı Uğur Giresun, AK Parti teşkilatının Sinop ve ilçeleri ile ilgili hayallerinin ve hedeflerinin olduğunu söyledi.


 

Editör: Vitrin Haber