Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel Başkanı Selçuk Çeliker ve beraberindeki heyet, Bilecik Sinoplular Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette, Sinoplular arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmanın güçlendirilmesi mesajı verildi.
Ziyaretin ardından açıklamada bulunan SİYAD Genel Başkanı Selçuk Çeliker, Sinop’un birlik ve beraberliğine katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti. Çeliker, ortak değerler, ortak zemin ve ortak amaçlar doğrultusunda buluşarak dayanışmayı güçlendirmeyi hedeflediklerini ifade etti.
Selçuk Çeliker, nazik ev sahipliklerinden dolayı Bilecik Sinoplular Derneği Başkanı Çetin Kaya ve derneğin yönetimine, ayrıca SİYAD Genel Başkan Yardımcısı Seyfi Altınel’e teşekkür etti.
Sinoplular arasındaki dayanışmanın önemine dikkat çeken Çeliker, açıklamasını “Birliğimiz daim, beraberliğimiz güçlü olsun!” mesajıyla tamamladı.




