Sinop’un doğa harikası Akliman mevkiinde amatör balıkçı Suat Diri, oltayla yakaladığı 4 kiloluk levrekle görenleri şaşırttı. Edinilen bilgiye göre balık, dün öğle saatlerinde tutuldu. Diri’nin yakaladığı dev levrek, hem ağırlığı hem de boyutuyla dikkat çekti.

Akliman’da bu büyüklükte levrek yakalanmasının nadir olduğunu belirten vatandaşlar, başarılı avı tebrik etti.

Bölge halkı, her mevsim farklı türden balıkların görüldüğü Akliman’ın, özellikle levrek açısından oldukça verimli bir nokta olduğunu ifade etti.

Suat Diri ise yaptığı açıklamada, balık tutmanın kendisi için bir hobi olduğunu belirterek, “Denizin huzurunu seviyorum. Bu kadar büyük bir balığı yakalamak benim için büyük bir mutluluk oldu.” dedi.

Sinop İYİ Parti’de olağan kongre heyecanı
Sinop İYİ Parti’de olağan kongre heyecanı
İçeriği Görüntüle

Öte yandan dün akşam saatlerinde amatör balıkçı Şadettin Alabaş’ın oltasına yine 4 kiloluk levrek takılmıştı.

Muhabir: Merve Yerli Salehli