Yaşlı Destek Programı'na başvurular başladı Yaşlı Destek Programı'na başvurular başladı

Taekwondo Poomse Avrupa Şampiyonası 24-26 Kasım 2023 tarihleri arasında Avusturya’nın İnnsbruck kentinde yapılacak. Dünyanın çeşitli ülkelerinden çok sayıda sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek olan şampiyonaya Türkiye’den katılacak olan sporcuları belirlemek için düzenlenen Milli Takım Seçme Müsabakalarına katılan Sinoplu Sporcular Gülsena Karakuyulu Ertunç ve Ali Kemal Ustabaş, şampiyonada ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Şampiyonada Gülsena Karakuyulu Ertunç büyük bayanlarda, Ali Kemal Ustabaş ise büyük erkekler kategorilerinde Türk Taekwondo milli takımında Avrupa şampiyonu olmak için yarışacaklar.

Katıldıkları çok sayıda müsabaka ve şampiyonalarda sayısız başarı elde eden Sinoplu sporcuların Taekwondo poomse Avrupa şampiyonasında da büyük başarı elde ederek ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını belirten Sinop Taekwondo İl Temsilcisi Şaban Değermenci, ülkemizden şampiyonaya katılacak olan tüm porculara başarılar diledi. Değermenci; “Daha önce Avrupa şampiyonlukları olan sporcularımız Gülsena Karakuyulu Ertunç ve Ali Kemal Ustabaş bu yıl yapılan Türkiye şampiyonasinda ve milli takım seçmelerinde birinci olarak Avrupa şampiyonasında yarışmayı hak etmişlerdir. İki sporcumuza ve Taekwondo milli takımımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Editör: Serhat Özşahin