AK Parti Ayancık Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Ayancık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personeli Mertcan Öztürk, yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü yoğun bakımda yaşamını yitirdi.
Böbrek yetmezliği nedeniyle bir süredir organ nakli bekleyen Öztürk’ün, ailesi tarafından bağışlanan organları birçok hastaya umut olacak.
Merhum Öztürk’ün cenaze namazı Ayancık Çay İçi Mahallesi Aşağı Erkengünez Camii’nde kılındı. Ardından sevenlerinin gözyaşları arasında dualarla toprağa verildi.
Cenaze törenine Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Ayancık Kaymakamı Ahmed Çelik, AK Parti Sinop İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, AK Parti teşkilatları ve çok sayıda vatandaş katıldı.