İstanbul'da yaşayan Sinopluların önemli isimlerinden iş insanı ve siyasetçi Cengiz Kara’nın oğlu Efe, Ayşenur Yılmaz ile evlendi.
1200 kişilik salonda gerçekleştirilen düğün, iş dünyası, siyaset, sivil toplum kuruluşları ve sanat çevresinden birçok ismi bir araya getirdi. İl dışından gelen misafirlerin de katılımıyla düğün, geniş bir davetli topluluğunun buluşmasına sahne oldu.
Fatih Erbakan Nikâh Şahidi Oldu
Genç çiftin nikâh şahitliğini Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan yaptı. Davetlilere hitap eden Erbakan, genç çifte mutluluklar diledi. Babası merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın da Sinop doğumlu olduğunu anımsatan Erbakan, davetlilerden büyük alkış aldı.
Farklı Çevrelerden Katılım
Düğünde siyasetin farklı kesimlerinden isimlerin bir araya gelmesi, birlik ve beraberlik mesajı olarak değerlendirildi. Düğüne bir çok tanınmış ismin yanında Yeniden Refahlı Boyabat Belediye Başkanı Hasan Kara'da katıldı. Kara, genç çiftin nikah şahidi oldu.
Düğün İstanbul’da, Kına Rize’de
Çiftin kına gecesi 20 Eylül’de Rize’nin Kendirli beldesinde düzenlendi. Düğün ise 28 Eylül Pazar günü Sultanbeyli’de bulunan Aydos Garden’da yapıldı. Nikâh töreni saat 19.30’da gerçekleştirildi.
Genç Çift Tebrikleri Kabul Etti
Efe ve Ayşenur çifti, gece boyunca davetlilerin tebriklerini kabul etti. Düğün, aileler ve davetliler için unutulmaz bir buluşma olarak tamamlandı.