Aslen Sinoplu olan 2005 doğumlu başarılı sporcu Sefa Eren Kalafat Sinop’taki başarılarından ismini çokça söz ettirmişti. Sinop’ta 2 kross il birinciliği olan futbol ve aynı zamanda futsalda oynadığı maçlarda önemli işler yaparak sahanın yıldız ismi olan başarılı sporcu Sefa Eren Kalafat, as mevkisi ortasaha olmasına karşın, joker özelliğiyle sahanın bir çok yerinde oynama yeteneğine sahip teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu.

Hibe destek programıyla orman köylülerinin evleri yenileniyor Hibe destek programıyla orman köylülerinin evleri yenileniyor

Başarılı sporcu, oynadığı kulübünde önemli işler yaparak futbol camiasının ve Scout ekiplerinin tüm dikkatini üzerine çekmiş ve çok beğenilerek geçtiğimiz sezon 1. Lig ekibi Ahlatcı Çorum FK'ya transfer olmuştu. Geçirdiği sakatlıkları yüzünden forma şansı bulamayan genç oyuncu en son geçirdiği pubis zedelenmesi nedeniyle kulübünden ayrıldığını, tedavisine Sinop’ta ailesinin yanında devam edeceğini söyledi. Tedavisi tamamlandıktan sonra görüşmelere açık olduğunu söyleyeyen oyuncu sakatliğının geçmesinin ardindan sahalara eskisinden daha güçlü döneceğini belirtti. 


 

Editör: Furkan Alperen Demir