Türkiye 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremle sarsıldı. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 ve Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 6,4 büyüklüğünde iki deprem meydana gelmişken Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Başta merkez üssü olmak üzere özellikle 10 ilde yıkıma neden olan depremde çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybederken çok sayıda vatandaşımız da yaralı olarak kurtarıldı.

Depremin vurduğu iller arasında ye alan Hatay’da yaşayan Sinop Üniversitesi öğrencisi Mustafa Yetkin Narin, tatil için gittiği memleketinde depreme yakalandı.

Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Mustafa Yetkin Narin, Hatay’ın Antakya ilçesinde meydana gelen depremde hayatını kaybetti.

SİNOP ÜNİVERSİTESİ TAZİYE MESAJI YAYIMLADI
Sinop Üniversitesi Rektörlüğü kurumsal internet sitesi üzerinden bir taziye mesajı yayımladı. Mesajda; “Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Mustafa Yetkin Narin, Hatay’ın Antakya ilçesinde meydana gelen depremde hayatını kaybetmiştir. Öğrencimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi. 


 

Editör: Vitrin Haber