Sinop İl Genel Meclisi Başkanlığınca Sinop'ta hizmet veren Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi Birimi'ne (UMKE) malzeme desteği sağlandı.   

Sinop İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Hasan Mollahüseyinoğlu, UMKE ekibi ile birlikte İl Genel Meclisi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu. Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, AK Parti Grup Başkan Vekili Sinop Meclis Üyesi Fatih Özçelik ve meclis üyeleri ile Başkan Üçüncüoğlu'nun makamında bir araya gelen Hasan Mollahüseyinoğlu, verilen desteğin önemine değindi. 

İl Müdürü Mollahüseyinoğlu, "Sağlık çalışanlarımız için güzel işler ortaya koyan kıymetli Sinop İl Genel Meclisi Başkanımız sayın Yakup Üçüncüoğlu ve meclis üyelerimiz ile bir araya geldik. Sağlık Bakanlığımız tarafından gönderilen araç desteğinin ardından, UMKE Sinop ekibimize malzeme destekleri için de Sinop İl Genel Meclisi Başkanımız sayın Yakup Üçüncüoğlu nezdinde tüm meclis üyelerimize şükranlarımızı sunar, sağlık ailemize göstermiş oldukları hassasiyetleri için kendilerine teşekkür ederiz. Sinop halkına hak ettiği en iyi sağlık hizmetini sunabilmek için durmak yok" dedi. 

Her türlü afet durumunda yurt içi ve yurt dışında yeterli ve nitelikli sağlık hizmeti sunabilmek için gönüllü sağlık personelinden oluşan UMKE birimi, Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteriyor. 


 

Editör: Vitrin Haber