Bugün yapılan ziyarette, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP’nin Esenler Belediye Başkan Adayı olan SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran, Ekrem İmamoğlu ile beraber yol yürümekten mutluluk duyduğunu dile getirdi. Hasan Dalkıran, Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti; “İstanbul halkının büyük teveccühleriyle ikinci kez göreve seçilen, beraber yol yürümekten büyük mutluluk duyduğum İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyaretinde bulunduk. 

İlk dönemlerinde bile önemli başarılara imza atan, Türk siyasetine damga vuran kıymetli başkanımıza, başarılarının hız kesmeden devam etmesi temennisinde bulunarak hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

Sinop'ta toz taşınımı uyarısı yapıldı Sinop'ta toz taşınımı uyarısı yapıldı

Kadim kentimiz Sinop’umuzun tarihi ile yoğurulmuş, geçmişten günümüze ustalarımızın alın teriyle, ince el emeğiyle yontulmuş ve Sinop’umuzun en önemli simgelerinden biri haline gelmiş geleneksel kotramızı kıymetli başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na hediye ettik.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadele adımını attığı Bandırma Vapuru’nun bir örneği olan kotramızın Sayın Ekrem İmamoğlu’nun gelecek başarılarına ışık olmasını dileriz.

Alınacak çok yolumuz, başarılacak çok işimiz var. Tam yol ileri."

Muhabir: Ümit Can Gökçen