Gerze Halk Eğitimi Merkezi ve Gerze Belediyesi iş birliği ile düzenlenen 'Şarkılar Bizi Söyler, Biz de Şarkı Söyleriz' konseri Gerze Belediyesi Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. 

Konsere Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, İlçe Halk Eğitim Müdürü Nazım Aksu, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katılım sağladı. 

Konsere vatandaşların ilgisi yoğun olurken, koro seslendirdiği eserlerle dinleyicilerine muhteşem bir gece yaşattı. Koro şefliğini Gülbin Döngel Akgün' ün yaptığı Türk Müziği Korosunda sanatçılar sergilediği performanslarla izleyicilerden sık sık alkış toplarken koro ekibi sergilediği profesyonel performansla dinleyicilere unutulmaz bir gece sundu.  

Konserin sonunda sahneye davet edilen Gerze Kaymakamı Tekin Dundar ve Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy,  Şef Gülbin Döngel Akgün' çiçek buketi takdim etti. 

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, dinleyicilere çok güzel bir akşam yaşattıkları için koro ekibine teşekkür ederken, "saz ve söz üstatlarına ve şefimize bu muhteşem gece için sonsuz teşekkür ediyorum. Destek veren siz değerli vatandaşlarımıza ve hemşehrilerimize, belediye başkanımıza, Halk Eğitimi Merkezimize çok teşekkür ediyorum, Şefimiz Gülbin Hanım bizim için bir hazine, ona da çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Günün sonunda bu yorgunluğumuzu hep birlikte attık. Saz ekibine, sanatçılarımıza hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum"   

Program, Belediye Başkanı Cevat Şensoy’un çiçek takdiminin ardından protokol üyelerinin koro ile çekildiği hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

gerzeninsesi.com

Editör: Vitrin Haber