Kayabelen 27. Hamza Şeyh Dedeyi Anma Şenlikleri yapıldı Kayabelen 27. Hamza Şeyh Dedeyi Anma Şenlikleri yapıldı

Samsun’un Çarşamba ilçesinde protokol tarafından, Trafik Haftası nedeniyle “Hayatla Yarışılmaz“ mottosuyla sürücülere uyarıcı ve bilgilendirici broşür dağıtıldı.

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çarşamba Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince Trafik Haftası etkinliği düzenlendi. Etkinlikte Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Kemal Çelik başta olmak üzere, emniyet, jandarma ve zabıta ekipleri tarafından sürücülere broşürler verilirken, “Trafik farkındalığını artırmak amacıyla tüm Türkiye genelinde eş zamanlı olarak broşür dağıtımı yapıyoruz. Lütfen sizler de yolculuk esnasında emniyet kemerinizi takın” uyarısı yapıldı.

Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala, “Sürücü arkadaşlarımıza trafiğin önemini izah ettik. Trafik kurallarına uymaları ve hızlı gitmemeleri konusunda uyarılarda bulunduk. Güzel bir etkinlik oldu. Durduğumuz tüm sürücü arkadaşlarımız da kendi önlemlerini almışlar. Ülkemizde en büyük ölümler trafik kazalarında yaşanıyor. Bizler de bu konuya ne kadar önem gösterirsek, o kadar engelleriz" dedi.

Kaynak: iha