MHP olarak Cumhur İttifakı’nın güçlü bir üyesi olduklarını vurgulayarak iş birliği mesajları veren Birvar, Sinoplulardan destek istedi. Özkan Birvar, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Kıymetli hemşerilerim, sevgili dostlarım;

Hepimizi en kalbî duygularımla selamlıyor ve saygılarımı sunuyorum.

U14 basketbol şampiyonasında çeyrek finalistler belli oldu U14 basketbol şampiyonasında çeyrek finalistler belli oldu

Biz bu yola çıkarken memleket isterim, ne başta dert, ne gönülde, hasret olsun, ağlamak varsa mutluluktan, şikayet varsa ölümden olsun ruhu ve anlayışıyla yola çıktık.

Muhtarlık yapan bir aileden geliyorum. Yılların beklediği sorunları çözüme ulaştırdık.  Sıfırdan değil, tecrübeyle başlıyoruz, şimdi tüm Sinop’umuzun ve köylerimizin sorunlarını çözmek için yola çıktık. Sorunları çözmek için bilgiliyiz, azimliyiz, iradeli ve kararlıyız.

Birçoğu bizim de hayalimiz olan, Cumhur İttifakı adayı Yakup Üçüncüoğlu ağabeyin projelerinin tamamına destek verilecektir. Cumhur İttifakı’nın büyük bir üyesiyiz, her türlü hizmeti rahatlıkla alırız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla, halka hizmet Hakk’a hizmettir düşüncesiyle hareket edeceğiz.

Eğer Sinop için bir çile çekilecek, bir bedel ödenecekse biz buna razıyız. Ulaşamadığımız hemşehrilerimiz kusurumuza bakmasınlar, desteklerini esirgemesinler.”

Editör: Merve Yerli