İl Müftüsü Mustafa Düzgüney beraberindeki Gençlik Koordintörü Fatih Ünlü ve Vaiz Mesut Kement ile birlikte Sinop Anadolu Lisesini ziyaret etti. 

Gerçekleştirilen ziyarette Okul Müdürü Mustafa Can’a gençlik çalışmaları hakkında bilgiler veren İl Müftüsü Mustafa Düzgüney, öğrencilere yönelik haftanın belirli günlerinde okullarda gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklere destek olmalarını istedi. Düzgüney; “Din görevlilerimizi okullarda görevlendirdik. Haftanın belli günlerinde gençlerimizle bir araya gelecekler onlarla hasbihal edecek, onların kafalarına takılan sorularına cevaplar verecek, onlarla dostluklar kurarak iyi bir gençlik yetiştirmek için gayret gösterecekler. Bu bağlamda bizlerde okul idarelerini ziyaret ederek bu konular hakkında bilgilendirmeler yaparak desteklerini bekliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinop Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Can, gençlerin yararı için düzenlenecek her türlü oluşumun içinde yer almaktan mutluluk duyacaklarını belirterek, müftülük tarafından düzenlenmesi planlanan programa destek olacaklarını söyledi. Can; “Biz eğitimcilerde yetiştirdiğimiz öğrencilerin iyi bir insan olmasını istiyor ve bu hususta gayret ediyoruz. Sizlere bu çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim" dedi. 


 

Editör: Vitrin Haber