Ayancık Meslek Yüksekokulu gönüllülük çalışmaları dersi kapsamında Ayancık Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik Sinop Üniversitesi (SNÜ) ve Ayancık Meslek Yüksekokulunun (Ayancık MYO) tanıtımı yapıldı.

Programda Ayancık Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Recep Aykan açış konuşması ile başlayan programda Kariyer Geliştirme ve Mezunlar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Günseli Acar ile Yabancı Diller Öğr. Gör. Refika Zuhal Vural tarafından kariyer ve Yabancı Diller programları hakkında bilgiler verildi.

Ardından Öğr. Gör. Cansu Öztürk tarafından ormancılık programı hakkında bilgilendirme yapıldıktan sonra Ormancılık programı mezunlarından ve şu an da Ayancık Orman İşletme Müdürlüğünde görev yapan Burak Vural tarafından bölüm ve mezuniyet sonrası işe başlama süreçleri anlatıldı.

Lojistik programı hakkında bilgilendirme Yüksekokul Müdür Yard. Öğr. Gör. Şemseddin Uluçam tarafından yapıldı. Dış Ticaret bölüm tanıtımı, bölüm öğrencileri Selma Şimşek ve Erkan Atağ tarafından yapıldı.
Çocuk Gelişimi bölüm tanıtımı, bölüm öğrencisi Muhammed Çiftçi tarafından yapıldı.

İnternet ve Ağ Teknolojileri bölüm hakkında merak edilen soruları cevaplamak ve Ayancık MYO’da öğrenci olmak konularında bilgilendirme bölüm öğrencilerinden Berkan Çöğür ve Öğr. Gör. Hacer Kübra Sevinç tarafından yapıldı. İç Mekan Tasarımı ve Kontrol ve Otomasyon Programı bölüm bilgileri Öğr. Gör. H. Kübra Sevinç tarafından verildi.

Konferans programı bitiminde Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerine Ayancık Meslek Yüksekokulu gezdirildi.


 

Editör: Vitrin Haber