KUZKA Yönetim Kurulu Başkanı Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu başkanlığında Çankırı’da gerçekleştirilen toplantıda, Batı Karadeniz’i Keşfet Teşvik Programı, Sinop'ta Doğa Turizminin Geliştirilmesi Projesi Fizibilite Raporu ile TR82 Bölgesi Tarımsal Kalkınma Projesi’ne (BAKAP) ilişkin gündem maddeleri görüşüldü.

Çankırı Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, yönetim kurulu üyeleri Kastamonu Valisi Avni Çakır, Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Kastamonu İl Genel Meclis Başkanı Güray Parçal, Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıbık, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Çankırı TSO Başkanı Hayrettin Çelikten, Sinop TSO Başkanı Salim Akbaş ve KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan Genç ile ilgili personel katıldı.

Toplantıda KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan Genç, Ajans faaliyetleri ve Ajans tarafından hazırlık çalışmaları yürütülen 2024-2028 Bölge Planı taslağına ilişkin yönetim kurulu üyelerine bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Sunumun ardından Şehir Tanıtımı ve Markalaşma Sonuç Odaklı Programı kapsamında hazırlanan Batı Karadeniz’i Keşfet Teşvik Programı ile Sinop'ta Doğa Turizminin Geliştirilmesi Projesi Fizibilite Raporu ve TR82 Bölgesi Tarımsal Kalkınma Projesi’ne (BAKAP) ilişkin gündem maddeleri ele alındı. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı gündem maddelerinin görüşülmesi ve karara bağlanmasıyla sona erdi.
 

Editör: Vitrin Haber