Sinop Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünde eğitim gören engelli bireylerin yıl boyunca hazırladıkları ürünler, açılan sergi ile görücüye çıktı.

Yaşlılar Lokali bahçesinde düzenlenen el sanatları sergisine Vali Köksal Şakalar, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Vali Yardımcısı Mehmet Tanışır, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Halil Altıntaş, Sinop Defterdarı Naci Günaydın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, Öğretmenler ve Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünde kalan öğrenciler ve aileleri katıldı.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sergiyi gezen katılımcılar, Sinop Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünde bakım ve koruma altında bulunan engelli vatandaşların öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları sanatsal ürünlerin yer aldığı sergide bulunan ürünler hakkında bilgi aldı. 

Sergide yer alan ürünleri inceleyen Vali Köksal Şakalar, sergilenen ürünlerin her birini  çok beğendiğini belirterek, serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Editör: Vitrin Haber