İSTANBUL (AA) - Portföy yönetim şirketi KIG Portföy, ticari unvanının "Trive Portföy" olarak değiştiğini açıkladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, KIG Portföy, faaliyetlerine Hollanda'da kurulu Trive Invest B.V.'nin Türkiye'deki portföy yönetim şirketi olarak "Trive Portföy Yönetimi" unvanıyla devam edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Trive Portföy Genel Müdürü Murat İnce, kasım ayı itibarıyla resmi otoritelerden alınan izinle unvanlarını "Trive Portföy Yönetimi AŞ" olarak değiştirdiklerini belirterek, "Deneyimli kadromuz ve avantajlı ürün ve hizmetlerimizle yatırımcıların ihtiyaçlarına uygun yatırım çözümleri sunmayı amaçlıyoruz. Hedefimiz, sermaye piyasalarında yatırımcıların portföylerini hedeflerine en uygun şekilde yöneterek hizmet kalitesi yüksek ve değer katan bir portföy yönetim hizmeti sunmak." ifadelerini kullandı.

İnce, yeni markanın şirketin vizyonunu en iyi şekilde yansıttığını aktararak, şunları kaydetti:

"Kaliteden ödün vermeden, yatırımcılarımızı iş modelimizin odağına koyarak hizmet vermeye Trive markası ile devam edeceğiz. Logomuzda yer alan kanatlar hızımızı, değişime uyum sağlayabilme kabiliyetimizi ve hiç durmadan, sürekli gelişime olan inancımızı ve motivasyonumuzu ifade ediyor. Hem küresel finans sektörü hem de Türkiye sermaye piyasaları her yönüyle çok dinamik. Biz de sektörde hareketsiz kalmanın neredeyse geriye gitmekle eş değer olduğu görüşündeyiz. Yeni adımız ve logomuzdan aldığımız güç ile hizmetlerimizi sürekli bir adım daha ileriye taşıyarak, portföy yönetimi hizmetini grubumuzun dijital yatırım platformu ile birleştirerek yatırımcılarımıza çoklu ürün ve yüksek kaliteyi bir arada sunmayı hedefliyoruz."

Kaynak: aa