Yeşilay’ın bu yıl 11’inci kez düzenlediği Yeşilay Bisiklet Turu 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Bisikletliler Derneği iş birliği ile birlikte düzenlenen etkinliğin Kars ayağında bisikletliler Tarihi Kars Kalesi’nin olduğu Bedesten Bölgesi’ne pedal çevirdi. Vali Ziya Polat’ta katılımcılarla birlikte pedal çevirdiği etkinlik yoğun ilgi gördü.

"Okullar Arası Masa Tenisi Turnuvası”nda dereceye girenlere ödülleri verildi "Okullar Arası Masa Tenisi Turnuvası”nda dereceye girenlere ödülleri verildi

“Sağlığın keyfini birlikte sürelim” sloganıyla Gençlik Merkezi önünden gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Kars Yeşilay Şube Başkanı Yusuf Bulut, “Spor yaparak bağımlılıklarla mücadelenin önemini vurgulamak ve sporu daha geniş kitlelere yaymak için yıl boyunca bisiklet turları düzenleyen Yeşilay’ın bu yıl 11’incisini düzenleyeceği Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu için geri sayım başladı. Türkiye’nin en büyük bisiklet organizasyonlarından biri olan ve Ziraat Katılım, Kahve Dünyası, Bisan ve Türkiye Sigorta’nın katkılarıyla düzenlenen Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu’nun 11’incisi Yeşilay şubeleri, Yeşilay Spor Kulüpleri, gönüllüler ve bisiklet severlerin katılımıyla 81 ilde eş zamanlı yapıldı” dedi.

Daha sonra Gençlik Merkezi’nin önünden başlayan etkinlik Bedesten Bölgesi’nde Yeşilay’ın kurduğu stantta son buldu. Etkinliğe katılanlara içecek ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kaynak: iha