Özellikle yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte bölgede yaşanan yoğunluk artarken, bazı vatandaşların çöplerini çöp kovalarının içine değil çevresine bırakması dikkat çekti. Çevre duyarlılığı çağrısında bulunan vatandaşlar, sahil şeridinin temiz tutulmasının yalnızca belediye ekiplerinin değil herkesin sorumluluğunda olduğunu ifade etti.

Öte yandan yaz sezonunun başlamasıyla birlikte sahil bandında insan hareketliliğinin arttığına dikkat çekilerek, belediye ekiplerinin de bölgede çöp toplama çalışmalarını daha sık gerçekleştirmesi beklendiği belirtildi.

Saim Ünlütürk dualarla uğurlandı
Saim Ünlütürk dualarla uğurlandı
İçeriği Görüntüle

Vatandaşlar, doğasıyla öne çıkan Karakum sahilinin temiz kalabilmesi için hem çevre bilincinin artırılması hem de ortak yaşam alanlarının daha özenli kullanılması gerektiğini vurguladı.

Muhabir: Türkan Karaoğlu