Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, eşi Filiz Karaömeroğlu ile birlikte Dikmenli Şehitlerimiz Halit Çalık ve Ercan Çelebi’nin ailelerini ziyaret etti.

Dikmen Kaymakamı Dilara Şenoğlu ve Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar’ın da hazır bulunduğu ziyaretlerde Vali Karaömeroğlu, Şehitlerimizin aileleriyle sohbet etti kendisine iletilen talepleri dinledi. 

ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİ BAŞ TACIMIZ
Şehit ailelerinin bu devlete birer emanet olduğunu söyleyen Vali Erol Karaömeroğlu, kendileri için baş tacı olan şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını söyledi. Karaömeroğlu; “Bizler bir aileyiz ve birbirimizin dertleriyle dertlenmeyi biliriz. Ailemle birlikte her zaman, her fırsatta şehit aileleriyle birlikte olmaya çalışıyorum. Şehit Aileleri bizim baş tacımız. Devletimizin en kıymetli varlıkları olarak gördüğümüz aziz şehitlerimizin ailelerine Devletimizin tüm kapıları daima açıktır. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin’’ dedi.

Vali Erol Karaömeroğlu, daha sonra şehitlerimizin mezarlarını da ziyaret ederek şehitlerimizin mezarlarının başında dua etti.

Editör: Vitrin Haber