Gerze Belediyesi Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programa Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ile birlikte çok sayıda sanatsever katılırken konserin açılışını Gerzeli Ozan Aşık Hasani seslendirdiği bestesi ile gerçekleşti.

Sunuculuğunu Emine Acehan, Şefliğini İbrahim Kocabıyık’ın yaptığı TSM Korosu vatandaşlar ile birlikte seslendirdiği eserler ile dinleyicilerine tarihte anlamlı bir yolculuk yaptırdı. Geçmişten günümüze bir çok anlamlı eserin seslendirildiği konser iki perdeden oluşurken gecenin en çok alkış alan sanatçısı ise Gerze MYO öğrencisi ve TSM Korosunun genç solisti Emre Akbulut oldu. “Endülüs’te Raks” adlı eseri seslendiren genç solist gerek eser esnasında gerekse bitiminde vatandaşlar tarafından ayakta alkışlanırken programın sonunda yoğun istek üzerine tekrar sahneye davet edildi ve konserin de kapanış şarkısını seslendirmiş oldu oldu.

Her zaman olduğu gibi duygusal şekilde geçen konser sonunda Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı konuşmasını yapmak üzere sahneye davet edilirken Şef İbrahim Kocabıyık’a da emeklerinden dolayı çiçek takdim edildi. Gerçekleştirdiği konuşmada 7’den 70’e her yaş kesimini içinde barındıran sanatçılar için alkış isteyen Belovacıklı konuşmasının devamında emeği geçen üstadlara bir kez daha teşekkür etti.

 
Editör: Vitrin Haber