Boyabat Şehit ve Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Yaşar Deniz, Ankara'da düzenlenen Barış, Emek ve Demokrasi Yürüyüşü sırasında meydana gelen terör saldırısını kınadı.

Miting öncesi masum insanları hedef alan hain saldırıyı insanlık dışı bir  vahşet olarak değerlendiren Deniz, ‘’Hiçbir  şey insan hayatından önemli değildir. Yüreğimiz yandı. Onlarca masum cana kıyıldı. Saldırıyı lanetliyorum’’ dedi.

Aynı zamanda şehit abisi olan Yaşar Deniz sözlerini şöyle sürdürdü; "Ankara'da yapılması planlanan bir miting öncesi masum insanları hedef alan bu insanlık dışı vahşeti lanetliyor ve kınıyorum. Yasımız ve acımız tarif edilemez. Terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımızın  acısını yüreğimizde hissediyoruz.  Son aylarda peşi peşine yaşanan elim olayların, toplumsal huzurumuzu hedef aldığı açık bir gerçektir. Millet olarak hep beraber kenetlenerek, sağduyu ile hareket etmeliyiz. Yüreklerimizi dağlayan bu elim ve menfur saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve Diyarbakır’da şehit olan polisimize  Cenab-ı Hak'tan rahmet, ailelerine de sabır ve başsağlığı, aynı saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza da  acil şifalar dilerim. Allah ülkemize bir daha böyle büyük acılar yaşatmasın’’ dedi.

Haber:Fatmanur Tiryaki
Editör: Vitrin Haber