Durağan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kasım ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan başkanlığında yapıldı. Toplantıda 2022 yılı ücret tarifeleri vatandaşların ekonomik koşulları göze alınarak zam yapılmaması kararı alındı. 
 
2022 yılında başta su ve çeşitli gelirlere vatandaşların ekonomisini düşünerek zam yapmadıklarını belirten Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan; 2021 yılında geçerli olan birim fiyatlarının 2022 yılında da geçerli olacağını söyledi.

VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Vatandaşlara destek olmak ve aile ekonomisi düşünülerek zam yapılmaması kararı aldıklarının altını çizen Kılıçaslan; “ Vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla belediyemiz tarafından sunulan hizmetlere 2022 yılında herhangi bir zam yapılmayacak. Milletimize hizmet için çıktığımız yolda vatandaşlarımızın bizlere olan güveni ve sevgisiyle, ilk günkü aşkla hizmet etmeye devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz Kasım ayı meclis toplantısında gündem maddesi olan 2022 yılı ücret tarifelerinde su, çtv, katı atık bertaraf ücreti, atık su ücreti vb. kalemlere her hangi bir zam uygulanmamıştır. Ülkemiz pandemiden dolayı zor günler yaşadı. Bizlerde hemşehrilerimizin ekonomik koşullarını göz önüne alınarak, vatandaşlarımızın aile ekonomisine katkı sunmak için Meclis’imizin aldığı karar ile böyle bir çalışma yaptık. Hemşerilerimizin her alanda yanlarında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
 

Editör: Vitrin Haber