Boyabat Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Bizim Projemiz projesi çalışması içinde yer alan Cumhuriyet İlkokulu, Karagöz-Hacivat ( Gölge Oyunu ) gösterileri Cengiz Topel İlkokulu, Fatih İlkokulu  ile devam etti.

Proje kapsamında gittikleri okullarda toplam 993 öğrenciye gösteri yaptıklarını belirten proje ekibi, atık malzemelerden Karagöz-Hacivat köşeleri oluşturarak başlattıkları projenin, büyüyerek okullarda gösteri halini aldığını ve en son durumda da e-Twinning platformunda “Teaching with Drama – Learning Ethic with Games’’ Drama ile öğrenme – Oyunlarla Etik Öğrenme isimli bir proje ile hayatına devam ettiğini belirtti.

Gölge oyunu proje ekibi, gösterileri kapsamında ziyaret edilen Cengiz Topel İlkokulu Müdürü İsmail Sancak’a ve Fatih İlkokulu Müdürü İzzet Karaca’ya tüm öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.
Cumhuriyet İlkokulu, drama alanında göstereceği tanıtım ve ivme ile e-Twinning platformunda Avrupalı meslektaşlarıyla paylaşımlarda bulunmayı ve ilerleyen zamanlarda uluslararası ortaklıkta projeler yapmayı hedeflemekte. 

Editör: Vitrin Haber