Gerze Belediye Başkanlığı tarafından ilçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde başlatılan onarım ve hafriyat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle yürütülen çalışmaların büyük bir hızla ilerlediğini kaydeden Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, ilçenin mevcut yol probleminin yüzde 90 oranında çözüldüğünü, ancak ilçe genelinde yürütülen inşaat, doğalgaz ve elektrik çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda bu çalışmaları gerçekleştirdiklerini ifade etti. Belovacıklı; “Yolu yapılmamış sokak kalmayacak” hedefiyle başladığımız anlamlı yolda ilçemizin yol problemini yüzde 90 oranında çözmüş bulunuyoruz. Ancak bilindiği üzere ilçemizde gerçekleşen inşaat, doğalgaz ve elektrik çalışmaları vesilesiyle hasar gören sokaklarımızdaki bozulan ve çöken yolların onarımı için Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri zaman kaybetmeden onarım çalışmalarına başladı.
Son olarak ilçemiz Hamidiye Mahallesi Gençlik Caddesi Faik Özdemir Sokağında gerçekleşen elektrik hatlarının yer altına alınmasının ardından bozulan yolda onarım çalışmalarına başlayan ekiplerimiz ilçemizin birçok noktasında da aynı zamanda onarım ve kaldırım çalışmalarına devam etmektedir” dedi. 

Modern ve marka bir Gerze için hızla gelişen ilçede gerçekleştirecekleri proje ve çalışmalarla, ilçe halkını memnun etmenin birinci öncelikleri olduğunun altını çizen Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde verilen kısa süreli rahatsızlıktan dolayı ilçe halkından özür diledi. Belovacıklı; “İlçemizde sokak sokak başlattığımız yol çalışmalarında büyük mesafe kat ettik. Ancak bilindiği üzere ilçemizde inşaat sektörü gelişmekte olduğundan dolayı ağır tonajlı araçlar yapılan yollara hasar vermektedir. Bunun yanı sıra doğalgaz ve elektrik hatlarının yer altına alınması söz konusu olunca yollarımızda hasarlar meydana geliyor. Bu doğrultuda vatandaşlarımızın özellikle olumsuz hava koşullarında ulaşımlarını daha rahat sağlayabilmeleri açısından oldukça önem arz eden yolların onarım çalışmalarına başladık. Devam eden onarım çalışmalarımızla birlikte ekiplerimizin bir kısmı da hafriyat ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Modern ve marka bir Gerze için hızla gelişen ilçemizde gerçekleştireceğimiz proje ve çalışmalarla siz değerli vatandaşlarımızı memnun etmenin birinci önceliğimiz olduğunu bildirir, gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde verilen kısa süreli rahatsızlıktan dolayı özür dileriz” diye konuştu.
 
Editör: Vitrin Haber