Söyleşiye, Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Keskin, Müdür Yrd. Öğr. Gör. Ahmet Karaoğlu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Semih Sezgin, Gerze Meslek Yüksekokulu Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Programı ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı öğrencileri katıldı.

Gerze Meslek Yüksekokulu Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonunda gerçekleştirilen söyleşide Sağlık Bilgi Sistemleri ve Hastane Bilgi Yönetim Sistemleri ile kariyer olanakları hakkında bilgiler verildi ve öğrencilerden gelen sorular yanıtlandı.

Söyleşinin ardından Bilgisayar Laboratuvarında Gerze Meslek Yüksekokulu Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Programı öğrencilerine yönelik Hastane Bilgi Yönetim Sistemi ile ilgili uygulamalı seminer düzenlendi.

Gerze Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Keskin söyleşiye katılımları ve Yüksekokulda Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Programı öğrencilerinin ders uygulamalarını yapabilmeleri amacı ile hastane bilgi yönetim sistemi yazılımlarının kurulumunu gerçekleştirerek eğitim-öğretim faaliyetlerine verdikleri desteklerden ötürü Prestij Yazılım ve Bilgi Sistemleri A.Ş Genel Müdürü Cem Köse’ye ve İdari ve Mali Hizmetler Genel Müdürü Halil Uzun’a teşekkür belgelerini takdim etti.

Editör: Vitrin Haber